Sunday, December 15, 2013

Long time no updates!! - the new story bout ma SelF :)

Bismillahirrahmanirrahim..
assalamualaikum kengkawan sume...
sudah lama cik wada xupDATE blog ..habis berdebu..*cuci habuk jap*
wahh rindunye nak berceloteh di sini..tgok punye lama xmenulis blog...dh xpandai nk mengarang ayat..huhu
ramai diantara rakan rakan cik wada text sy, bertanyakan kemana cik wada menghilang...actually cik jannah xmenghilang oun...masih wujud dimuka bumi Allah ni lg...tp diatas sebab2 tertentu membuatkn cik wada membuat keputusan tuk berehat seketika....

orang kata barang yg lepas jgn dikenang ...kelak dikenang merajuk lah jiwa...jd kisah yg lalu biarkan ia berlalu....apa yg penting sekrg...cik wada bahagia sgt di sini
sini tu kt mana cik wada oi....
hihihi..lupe plak nak citer....okey,,cter die mcm ni...stlh 8 buln berehat...alhamdulillah cik wada dh dpt keje baru...xlagi di perak tetapi sebalik di kl..tmpt dimana suatu ketika dahulu ayahanda n bonda cikwada melarang keras tuk mencari rezeki...tp oleh kerana rezeki tidak berada di negeri kelahiran...akhirnya ayahanda memberi restu utk cik wada mencuba nasib di KL...alhamdulillah...thanx to mr Alex kerana memberi cik wada peluang untuk berkhidmt di syarikatnya...cik wada bukan shj mendapat bos yg baik n caring...tetapi cik wada juga dikurniakan satu family baru yg sgt ceria n sporting....first tyme kot rasa happy ditempt keje...alhamdulillah....tetapi dlm kegembiraan cik wada, ttp ase sedih sb my bff dah resign..huhu..sb bg cik wada lau dia masih stay di cini...sudah pasti opis makin ceria..huhu i miss u tina !

ni lah gambr keluarga baru cik wada... DIMARA's Family....
**sebenrnye nk cter byk lagi...to sb dh lewat sgt...kekeringan idea...to be continued....


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...