Thursday, January 31, 2013

Oh busuknya!!

oh busuknya!!
eh..eh bau apa tuh.....
pusing kiri pusing kanan...xde pun bau busuk...cm ne ley bau busuk?

laa...aku xcakap pun  bau busuk....
aku cakap "oh busuknya!!"
"apa yang bsuknya"
entry aku la......tet ...tet...

xkisah lah orang nak kata semua entry kt blog ak ni busuk..sb aku xpandai sangat nak berbloging ni
mostly cter2 yg aku hapdate kt cni sumenye yg berlaku dlm hidup ak...
jd xbanyak sangt lah nk bercerita pun...

lg satu BM aku xok..jadi aku memg xpandai nak tarik perhatian pembaca tuk baca entry ak
so...mmg xde lah orang nk komen sume entry aku...sb tersangt xbest..aku baca sdri pun xbest.

teringin jugak nk jd pemes cm blogger ni faiz tapit, ley kata sume entry2 die aku baca...ada je idea yg menarik tuk wat orang ketawa..tp bila nk wat mcm tu kan...serius aku xpandai nk wat lawak..huhuhu

teringin jugak nak smpaikan dakwah menerusi bloging ni mcm si hamka ni...tp aku xmampu nak jd seperti itu sb aku terlalu cetek pengetahuan agama...

nak bercerita pasal politik kt blog ni lg lah ak x berani..kang xpepasai kena tahan ISA..huhu

tp xpe...

drpd kekurangan inilah aku perlu belajar kn...
mungkin aku perlu byk belajar bagaimana tuk mengarang dgn lebih baek...

**nota kaki
teringat zaman sek dulu...selalu karang cerpen yg best2 skrg nk menulis balik cm dulu dah xpandai dah...sob..sob..sobbb

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...