Wednesday, December 26, 2012

BENGANG

Bismillahirahma nirrahim...dengan nama Allah yang maha pemurah lg maha mengasihani...

setelah sekian lama aku xberbloging...rini aku muncul dengan wajaha yg sgt2 bengang!!!

nak tau kenapa??
lau nk cerita memg bertahun2 xabis kn...
di pendek kn cter....ade la sorang member aku ni...die ad pinjam duit aku..bukan sikit tp amount die agak byk la...rm1870 kot....dah bley beli laptop sebijik kot...
die janji nak bayar tp smpai sekarang satu sen pun xterbayar lg...
bila aku msg mtk wet...die call aku bg macam2 alasan ...yg terbaru ktenye die nk pakai wet sb kandungan bini die ade problemm....betol ke??ntah la...aku mmg xley percaya dh kt mamat ni...aku pun dh termakan kate2 palsu die...mana taknnye...aku ingat die ni betol2 ler anak orang susah ...tu yg ak bg pinjam wet pTPTN ak kt beliau...sekali...tipah tertipu da....mau xsakit ati....pastu bila aku suh bayar balik mcm2 die maki kat aku....ungkit kisah aku ng si Capital H...wat the hell...pe kaitan idop aku ng si Capital H dulu dgn idop ko...xde kaitan kot...yg wat aku bertambah menyampah sgt...ko selalu wat cter ttg perangai buruk ak yg diuar uarkan oleh Capital H...cakap aku ni kaki clubing lah, perempuan murahan lah...maen laki sana sini...halllooooooooooooo...i'm not that type okeisss!!...bila masa plak kaki aku ni jejak ke clubing???yg aku wonder sesangt kn...ade ke perempuan bertudung litup mcm aku ni masuk clubing???
bengong x!!...yg wat aku mrah sesangat kn di tuduh je aku ni perempuan jalang, maen laki sane sini....weii apa masalah ko hah???ko ade bukti ke ak pernah maen ng laki....laki mana yg pernah heret aku tido sekali kt hotel????eiiiii....sakit hati tau x....seteruk2 mulut aku ni...aku xde nk wat menda terkutuk tuh...laen la ko kn...dalam satu masa semua perempuan ko nk rasa...xcukup satu ko tambah 10...dh diri ko tu kotor jgn nak heret diri aku sekali pegang setitle dgn diri ko...aku masih ade harga diri...seiusly aku bengang sangat2!!...

yg wat aku bertambah bengang bila ko bukak cter si Capital H cter buruk laku aku kt sume geng korang...
oitttt Capital H...apa masalh kau hah???ap dosa aku smpai ko nk fitnah ak sana sini
aku xkesah lau ko nak kata ak ni queen control...yes i admit it..bcz aku xnak ko rosak sama mcm kawn2 ko yg dh rosak tuh...tp ko ckit xpandang kn disebalik ap yg aku control ko kn....
yg wat ak bertmbah marah...sume msg2 aku ko bg bebdak ko baca..pastu depa mula menganjing ak...mengata ak mcm2...weiii ko xde otakk ke....perlu ke nak tayang hal privacy kite kt orang...disebabkn sikap ko yg terlebih 'jujur' ni r bebdak ko pandang serong kt aku....sume hal dlm kaen ko nk hebah kn...pehal ko ni..pe masalah ko sbnrnye???
kalo ko nak berdendam aku wat the point???mase kite putus dulu bukn aku yg tgalkan ko...ko yg tgalkan aku semata mata nk keja perempuan cantik...serius ak xpham..pe masalh ko smpai ko aniaya aku mcm ni...
menci gilerr aku kt ko!!
seteruk2 layanan ko kt ak....aku xpernah bg kengkawan aku bc msg2 ko...seplayboy ko aku xpernah cter buruk laku ko kt kengkawan aku..tp ko ...dh la lukakn ati aku mcm tu jer...pastu wat fitnah, buruk2 kan aku kt sume kwn2 ko...eii lau ikut ati mau ak cekik2 je ko skrg ni tau x....

mmg bila si capital I **mamat yg liat nk byr utang td ....cter sume ni kat ak...mula2 aku xcaya...tp bila die sbut satu2 msg2 ak dulu...damnnn!! aku mmg xsangka ko sanggup malu kn ak kt kengkawan ko....
cm ni balasan ko kt aku....

seriusly ak mmg bengang giler2 kt capital H & capital I....
aku benci korang
and ak xley nk maapkan korang


sakit nye ati akuUUUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...