Friday, February 25, 2011

sTudenT sKRg dh xsaMA cm sTUdenT duLu...

hallo...hallo..hallooooooo
tweet..tweet!!
wahahahhaa..aku kembali dgn one new story..ngeh3
.hari ni aKU naK updaTe saTU storY morY ttg daK sekolah Yg terlaMPau..
haaa..korg jgn ler pikir bukn2..
mksUD terlaMpau disINi iaLah..bile baHasa mereKa terlaLU caNTIk sGT bile berKOmunikasI
dgn oraNG yg lg TUa dr mereKA....
MMg caNTek sGT lah..kaLah RaTU dunIa..
haIsh..pe naK jd la...
*
*

tgOk ler dak2 sKUNk..xpadan ng dak sekolah dh pandai main tunjuk2 jari
haaa..tu lum aku post pic yg luch2 lg tu
haih..heran aku......mana pi la tatasusila bdak2 skrg
lau mcm ni perangai diorg..mcm mana nak memipin dunia akan datang
dan mcm mana kite nak perbaykn ummah yg tinggi nilai budi pekertinyer

ade sb kenapa aku cerita pasal daK sKOlah
*
*
*
HAH..naK tau nape..
riNI akU tegur ler soraNG dak sek ni...die nye aTTitude tersGT lah baIK
daH ler merosaKn bahasa IBunda..baHasa asINg lg lar...
so niaT nye naK tegur ler GraMMar die..sekaLI dpT pGkat sHItt..
pe jadah la bdaK2 sKUNk..
paNtang ditegur..asYIk nk memAki oraNG xtentU pasaL
xde lNgsuNG rasa HormaT dLM diri TU
laU org laIN mmG aKU xMIk kesaH
sB mInaH tu aweK adIk aK ler waT aKU hanGIn saTU bdn
cM ne nyer peraNGai..laYak ke KO naK jd adIK iPar aKU...
HUh..xseNOnoh betOl...laU before kaweN xreTI nak berBudi baHasa
dh kawen NT lg terbaIIkk la baHasa Tu..
ni la mak baPak sKUNk..terlaLU maNje KN aNk
smPai tegur cKIt pun dpT pGkt sHItt..
maNa la daK2 skUNk ni byk Yg rosaKK..
waT adIk kU peJal..huh...renTIknla gn MInaH tu..
xsesUai lGsUNg..hurmmm

erti kaTa laIN..daK2 sKOlaH skUNk mmG kuaNG haJR...!!!!!!




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...